Book en rundvisning & vinsmagning

Vingårdsbesøg er udskudt til efter høst.

Sådan bookes et arrangement


 

Vi byder alle interesserede meget velkommen på Kimesbjerggaard Vingaard. Vi holder gerne arrangementer hvor et besøg i vinmarken, måske en tur gennem vineriets vinproduktion og efterfølgende vinsmagning tilbydes. En sådan tur skal dog blot aftales på forhånd. Herunder ses et par opklarende svar på eventuelle spørgsmål vedr. indhold og booking.

Hvor mange skal man være til et vingårdsbesøg? 

Vi holder med glæde vinsmagning for grupper af minimum 5 voksne og max 50 personer.

Hvad indeholder aftalen?

Et arrangement indeholder grundlæggende en rundvisning i vinmarken og vineriet og vinsmagning herefter. Har man andre ønsker i forhold til fx fødselsdage eller andet, laver vi gerne en aftale der passer til lejlighed og ønsker. Ligeledes er vores have og gårdbutik også åben.

Hvad koster det?

Priserne for rundvisning og vinsmagning varierer efter ønsker og antal gæster. Det er derfor vigtigt at få et uforpligtende individuelt tilbud. Et alm.besøg koster 100,00 pr. person med smagning af nogle vine. Betaling skal ske på engang for hele gruppen. Individuel betaling accepteres ikke.

Hvis du har mad med og gerne vil spise, tager vi kr. 25,00 for opdækning-bestik og afrydning pr. person.

Hvordan kontakter man/booker?

For at forespørge, booke eller stille spørgsmål, er man velkommen til at lægge en besked herunder, sende en mail til leifganderup@gmail.com eller ringe til 30286788. 

Vi glæder os til at se jer !